Inloggen

Ik zoek personeel

Uw organisatie groeit of u bent op zoek naar personeel voor de invulling van een medewerker die vertrekt. Meta Carrière helpt hierbij. Dit doen wij door personeel te werven, selecteren en detacheren voor een tijdelijk of vast dienstverband. Zelf personeel werven en vacatures uitzetten kost veel tijd. Laat Meta Carrière dit voor u doen. Dan kunt u zich focussen op uw core business en wij ook. Dat loont!

Meta Carrière ontzorgt

Besteedt u het werven van personeel uit aan een uitzendbureau, dan wilt u dat dit goed gebeurt en dat u daar zelf weinig omkijken naar hebt. Dat begrijpen wij. Daarom staat ontzorgen bij Meta Carrière centraal. Wij denken met u mee om de beste oplossing te bieden voor uw personeelsvraag en de ontwikkelingen binnen uw organisatie.

ZZP

Wilt u tijdelijk de expertise inzetten van een expert op een bepaald gebied? Dan is het slim om een ZZP’er in te huren. Meta Carrière werkt met een groot netwerk van ZZP’ers met specifieke kennis.

Lees meer over ZZP

In house service

Komen wisselingen in personeel vaak voor en zoekt u dus vaak personeel? Dan maken wij graag een team van specialisten vrij die in house bij uw bedrijf werkt en op zoek gaat naar het juiste personeel voor uw bedrijf.

Lees meer over In house service

Vacature aanmelden

Staat er een vacature binnen uw bedrijf open en wilt u er zeker van zijn dat de functie wordt ingevuld door de juiste persoon? Schakel Meta Carrière in. Wij koppelen de juiste werknemer aan uw bedrijf.

Ik wil een vacature aanmelden

Samenwerken met Meta Carrière?

Bent u benieuwd wat Meta Carrière voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en doelen te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.