Inloggen

Uw flexibele uitzendbureau in Den Haag

U zoekt personeel voor een langere periode. Of u heeft regelmatig grote projecten, waarvoor u flexibele werknemers wilt inzetten. Kortom, u heeft doorlopend extra personeel nodig. Huur een uitzendbureau in! Bij Meta Carrière weet u zeker dat de beste kandidaten voor u aan het werk gaan.

Daarom is een uitzendbureau inhuren een goed idee

Wanneer is een uitzendbureau inhuren dan een goed idee? Als u doorlopend personeel zoekt of als u voor een langere periode personeel nodig heeft dus. Maar ook als u ineens veel werk tegelijk hebt of veel van uw werknemers ziek zijn. Meta Carrière is flexibel en speelt direct in op uw behoefte. Dat lossen wij dus snel voor u op! 

Zo selecteren we de beste kandidaten

Zodra u zich bij ons uitzendbureau in Den Haag aanmeldt, gaan we direct voor u aan de slag. We bespreken eerst wat uw wensen zijn en waar de juiste kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens stellen we een duidelijk functieprofiel op. We selecteren kandidaten daarna op basis van:

  • Werkervaring
  • Kennis
  • Talenten
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Op die manier vinden we de perfecte kandidaten voor uw openstaande vacatures. U kunt zich ondertussen gewoon bezig houden met uw business.

De voordelen van een uitzendbureau inhuren

Werken met uitzendkrachten heeft allerlei pluspunten, zoals deze:

  • Geen lange, tijdrovende sollicitatieprocedure: Meta Carrière selecteert de juiste kandidaat en stelt deze aan u voor
  • Flexibele arbeid: u zet uitzendkrachten in wanneer het u uitkomt, zonder dat u gebonden bent aan vaste contracten
  • Snel extra medewerkers: als u door een onverwachte piek meteen uitzendkrachten nodig heeft, spelen we direct op uw behoefte in
  • U bent de opdrachtgever, wij zijn de werkgever. U hoeft dus niet om te kijken naar administratieve zaken als het arbeidscontract en de salarisuitbetaling

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u regelmatig uitzendkrachten nodig? Laat de experts van ons uitzendbureau in Den Haag u dan helpen. Dankzij ons ruime aanbod van flexkrachten zit er altijd een geschikte kandidaat voor uw bedrijf tussen. Als sparringpartner denken we met u mee over de beste oplossing voor uw personeelsbehoefte. Niet voor één keer, maar juist ook op de lange termijn. Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Dit is Start Carriere

Yosef Shahkaman

Neem contact op voor vragen!

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.