Inloggen

In House Service

Zoekt uw bedrijf doorlopend personeel? Laat een aantal medewerkers van Meta Carrière dit op vaste basis voor u doen! Dagelijks werkt een team van flexwerkers bij u op kantoor waardoor zij uw bedrijf door en door leren kennen. Dat zorgt ervoor dat zij precies weten welke behoeftes u hebt en zo selecteren zij altijd de beste kandidaten voor uw bedrijf. En dat terwijl u zich kunt focussen op uw bedrijfsprocessen. Wel zo prettig! 

Wat houdt In House Service in?

Kiest u voor In House Service, dan selecteert Meta Carrière een team van medewerkers die vast één of meerdere dagen bij u op kantoor komt werken. Hoeveel dagen dat wordt, bepaalt u. Het vaste team werkt continu en proactief aan de werving en selectie van geschikte kandidaten voor uw bedrijf. Dit zorgt voor een efficiënte manier van personeelswerving. Het team leert uw bedrijf goed kennen en speelt in op uw behoeftes. Met In House Service werkt Meta Carrière dus echt als verlengstuk van uw HR-afdeling. Met effect: altijd de beste match voor uw bedrijf.

Wanneer is In House Service interessant voor uw bedrijf

In House Service is interessant voor bedrijven die veel uren steken in het werven van personeel. Met veel bedoelen we jaarlijks 12.000 uur. Dit komt neer op 1.000 uur per maand. Besteedt u dit uit aan een recruitmentbureau, dan worden deze uren verdeeld over meerdere medewerkers. Dit betekent dat u tegelijkertijd veel contact hebt met veel verschillende mensen. Inefficiënt. Laat een vast team van medewerkers van Meta Carrière voor u werken! Dan heeft u een of meerdere vaste contactpersonen die het hele wervingsproces voor u uit handen nemen. 

De voordelen van onze In House Service

Met In House Service wordt de werving en selectie van nieuw personeel niet alleen uit handen genomen. Het biedt nog veel meer voordelen:

✔ Het In House team kent uw bedrijf en behoeftes goed, waardoor zij altijd de beste kandidaten voor u selecteren.

✔ Geen zorgen over de continuïteit van uw bedrijf, die wordt altijd gewaarborgd.

✔ U bespaart kosten op losse arbeidskrachten.

✔ Het Inhouse team werkt bij u op locatie. Wij zijn er dus direct als u ons nodig heeft.

Laat Meta Carrière voor u werken

Wilt u gebruikmaken van onze In House Service? Wij helpen u graag! Neem telefonisch contact met ons op. Dan plannen wij binnenkort een kennismakingsgesprek met u.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.