Inloggen

ZZP werk voor uw bedrijf

Soms heeft u voor een opdracht specialistische kennis nodig. Specifieke kennis die u niet in huis hebt. Huur tijdelijk een ZZP’er in via Meta Carrière. Wij hebben een vast team van experts in verschillende branches die u tijdelijk kunt inhuren voor speciale opdrachten. Prettig, want zo zit u niet vast een contracten en loopt u financieel weinig risico. 

ZZP werk voor tijdelijke opdrachten

Heeft u specialistische mankracht nodig voor een tijdelijke opdracht en zit u liever niet vast aan een contract en administratieve rompslomp? Dan is het een goed idee om een ZZP’er in te huren. Met een ZZP’er haalt u specialistische kennis in huis voor een bepaalde periode. U betaalt het ZZP werk alleen op basis van de uren die de ZZP’er heeft gewerkt. Vooral als u veel op projectbasis werkt kan het slim zijn om met ZZP’ers samen te werken.

Werk voor ZZP’er in iedere branche

Bij Meta Carrière hebben we een groot netwerk van ZZP werk in Den Haag en omstreken. Wij werken met experts in de logistiek, techniek, sales en productie.

Daarom is werken met ZZP’ers een goed idee

Werken met ZZP’ers heeft veel voordelen. Om deze redenen is zzp werk een goed idee:

✔ Als er in-house geen specialistische kennis of arbeidscapaciteit is

✔ Bij tijdelijke projecten waarvoor specifieke kennis nodig is

✔ Als u arbeidsuren flexibel wilt inzetten: een ZZP’er is flexibel inzetbaar en werkt met vaste uren

✔ U heeft geen werkgeversverplichtingen als u met een ZZP’er werkt en ook geen ontslagrecht

✔ Is de ZZP’er ziek, dan heeft u geen plicht om het loon door te betalen

✔ U bespaart op directe en indirecte arbeidskosten

Geen zorgen over administratieve en financiële zaken van ZZP werk

Huurt u een ZZP’er in via Meta Carrière, dan nemen wij alle administratieve en financiële zaken uit handen. Prettig, want zo hoeft u zich niet druk te maken over onverwachte kosten of andere risico’s. En u kunt zich bezighouden met uw core business. 

Benieuwd wat wij voor u en werk voor ZZP’ers kunnen betekenen?

Heeft u interesse in werk voor ZZP’ers? Neem contact met ons op! Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in om te bespreken wat de beste kandidaat voor u is. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit aansluit op uw financiële wensen. Wij zijn uw sparringpartner, altijd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.