Inloggen

Onze organisatie

Meta Carrière maakt werk van talent. Dat doen we door de juiste werknemers te koppelen aan de juiste werkgevers. En andersom. Als uitzendbureau bieden wij voor elke personeelsvraag een passend aanbod. Dat doen we met ambitie. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Dit doen we

Wij vullen openstaande vacatures in voor verschillende vakgebieden: logistiek, techniek, sales en productie. Vast of flexibel, wij faciliteren beiden. Van vacatures op uitzendbasis tot freelance klussen en voor een vast dienstverband tot detachering. Wij verbinden de juiste werknemers met de juiste werkgevers op de volgende manieren: 

  • Uitzenden
  • Werving en selectie
  • ZZP bemiddeling
     

De grote waarde van werk

Ons doel is om werkgevers te verbinden met de juiste werknemers. En om zoveel mogelijk werknemers aan een goede baan te helpen. Een goede baan verrijkt namelijk je leven. Dat weten wij als geen ander. Plezier in je baan brengt je het volgende:

  • Een actieve rol in de maatschappij
  • Een sociale status
  • Financiële vrijheid: voldoende inkomen om van te leven
  • Persoonlijke ontwikkeling

Daarom Meta Carrière

Meta Carrière helpt bij het oplossen van elk probleem op personeelsgebied. Dit doen we door talentvolle kandidaten te matchen met de juiste vacatures. Dat zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers. Belangrijk, want alleen blije werknemers kunnen hun talenten optimaal inzetten en dus het beste uit zichzelf halen. Dat leidt tot betere resultaten. In onze communicatie zijn wij altijd transparant en we houden de communicatielijnen kort.

Ben je op zoek naar een baan?

Of je nu net uit de schoolbanken komt of je een senior functie zoekt, Meta Carrière helpt je aan de baan die bij je past. We hebben een groot netwerk van mooie organisaties door het hele land. Onze openstaande vacatures vind je op de volgende niveaus: lbo, mbo en hbo. 

Bekijk onze vacatures

Een nieuwe, enthousiaste werknemer nodig?

Je groeit als bedrijf of je hebt goede vervanging nodig voor een vertrekkende werknemer. Meta Carrière helpt je bij het invullen van vacatures voor een vast of flexibel dienstverband. Wij maken werk van talent. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij gaan graag in gesprek om je ambities te bespreken.

Neem contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.