Inloggen

Opleiding om verder te komen

Meta Carrière helpt je niet alleen aan een leuke baan. Wij helpen je verder. Als je je verder wilt ontwikkelen om door te stromen naar die hoge functie bijvoorbeeld. Dat doen we door opleidingen te faciliteren. Met meer kennis verhoog je namelijk je waarde op de arbeidsmarkt. Meta Carrière helpt en investeert in jou.

Meta Carrière is jouw scholingspartner

Of je je nu verder wilt verdiepen in je vakgebied of je juist nieuwe competenties wilt aanleren. Meta Carrière maakt het mogelijk. Wij investeren graag in je ambities. Zo kom jij hoger op de ladder op de arbeidsmarkt en halen organisaties de belangrijke kennis en ervaring in huis zonder daar nieuw personeel voor te hoeven aannemen. Een win-winsituatie dus!

Hoe werkt het?

Flexwerkers of vaste medewerkers, iedereen kan via Meta Carrière een opleiding of cursus volgen. Wij zijn graag je scholingspartner en investeren in jou. Afhankelijk van je wensen en groeimogelijkheden bieden wij opleidingen aan op LBO-, MBO- en HBO-niveau. Dat regelen wij met een paar simpele stappen:

  1. Ga op zoek naar de opleiding die je graag wilt volgen.
  2. Neem contact met ons op en vraag de opleiding aan.
  3. Wij regelen de rest!

Vraag een opleiding aan

Leren en werken tegelijk

Je wilt bijleren, maar de rekeningen moeten ook iedere maand betaald worden. Ga werken en leren tegelijk! Kies je voor deze combinatie, dan ga je één dag per week naar school en de rest van de dagen werk je. Zo doe je werkervaring op en ontwikkel je je op school verder in je vakgebied.

Test je ontwikkelpotentieel en vind een passende opleiding

Wil je graag een opleiding volgen, maar twijfel je wat voor opleiding het beste bij jouw ontwikkeling en vakgebied past? Doe een opleiding test via Meta Carrière. Zo kom je erachter wat je huidige vaardigheden zijn, welke capaciteiten je nu bezit en waar je juist in kunt verbeteren. Met dat inzicht in je ontwikkelpotentieel adviseren we welke opleiding, cursus of training het meest geschikt is voor jou. Die opleiding kun je dan fulltime doen of naast je werk. Net wat jij wilt.

Vraag een opleiding test aan

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.