Inloggen

Hier staan we voor

Als gedreven uitzendbureau helpt Meta Carrière werkgevers aan de beste werknemers en andersom. Wij maken werk van talent en investeren in ontwikkeling. Niet voor één keer, maar op de langere termijn. Dat is dan ook de kern van onze missie en visie.

Onze visie: vooruitstrevend zijn

Je wilt groeien als bedrijf, op wat voor manier dan ook. Hiervoor moet je kunnen inspelen op de veranderende markt en op onverwachte situaties. Onze visie is dan ook om vooruitstrevend te zijn. Niet alleen door snel passende werknemers aan openstaande functies te koppelen, maar ook door zelf in te spelen op innovaties. Zo blijven wij op de hoogte van alle uitdagingen op het gebied van arbeid en personeel. Daardoor zijn wij in staat om altijd een passende oplossing te bieden voor werkzoekenden en zoekende werkgevers.

Onze missie: bijdragen aan ontwikkeling

Talenten moeten zich ontwikkelen, vinden wij. Ons motto is dan ook: gelijke kansen voor iedereen. Dit doen wij door werknemers passende opleidingen en cursussen te bieden. Zo dragen we bij aan de kwaliteit van de werknemers en hun flexibiliteit.

Dit zijn onze waarden

Bij onze missie en visie hoort een aantal waarden. Hier staan we voor:

 • Mensen
  Ons succes is afhankelijk van onze klanten en kandidaten. Daarom staan mensen bij ons op de eerste plaats. We respecteren ze, ondersteunen ze en geven ze vertrouwen. Zo kunnen ze hun professionele en persoonlijke doelen bereiken. Ook helpen we mensen te groeien in hun carrière door ze te stimuleren en te coachen.
   
 • Kennis
  We delen graag onze kennis en expertise. Zo zijn onze klanten en kandidaten op de hoogte van de veranderingen op de arbeidsmarkt. We passen onze diensten en oplossingen continu aan naar nieuwe ontwikkelingen. Die aanpak baseren we op onze kennis van en ruime ervaring met de arbeidsmarkt.
   
 • Innovatie
  We zijn toonaangevend op de arbeidsmarkt. Dat houdt in dat we durven te pionieren, innoveren en ontwikkelen. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren. We gaan dan ook nooit voor de status quo.

Dit kun je van ons verwachten

✔ We zijn betrouwbaar: we doen wat we beloven

✔ Jouw wens staat centraal

✔ We zijn je sparringpartner

✔ Ons personeel is erg betrokken

✔ De communicatielijnen zijn kort

✔ We hebben een no-nonsense cultuur

Ben je op zoek naar een baan?

Van junior tot senior functies, Meta Carrière vindt de baan die bij je past. Met een groot landelijk netwerk van mooie organisaties bieden wij openstaande vacatures op verschillende niveaus en in verschillende branches.

Bekijk onze vacatures

Een nieuwe, enthousiaste werknemer nodig?

Heb je vervanging nodig voor een vertrekkende medewerker? Of zoek je juist naar passende versterking in je team? Meta Carrière helpt je bij de zoektocht naar de beste werknemer. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.