Inloggen

Ik zoek werk

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil jij je verder ontwikkelen? Meta Carrière helpt je aan een baan én brengt je verder. Met openstaande vacatures in onder andere de logistiek, techniek, sales en productie en met cursussen en opleidingen. Wij maken werk van talent!

Schrijf je in

Leuke vacatures bij mooie organisaties

Of je nu een starter of senior bent, bij ons vind je een baan die bij je past. We hebben leuke vacatures bij mooie organisaties door het hele land. En op alle niveaus: van lbo en mbo tot hbo. Zit de vacature voor jou erbij? Solliciteer direct! Wij maken dan snel een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. 

Bekijk onze vacatures

Opleidingsmogelijkheden om door te groeien naar jouw droombaan

Meta Carrière helpt je niet alleen aan een leuke baan. Wij kijken verder. Wil je je meer ontwikkelen in je vakgebied? Goed idee! Zo vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt. Wij bieden je diverse opleidingen, cursussen en trainingen om door te groeien naar jouw droombaan. 

Ontdek ons opleidingsaanbod

Wij maken graag kennis met je

Om jou aan een passende baan te helpen, plannen we een kennismakingsgesprek met je. Waar liggen jouw kwaliteiten? Waar wil je naartoe? En wat vind je belangrijk in een baan? De antwoorden op die vragen leiden ons naar de juiste werkplek voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met je baan. Blije mensen blijven namelijk langer bij een werkgever en je ontwikkelt je talenten beter. 

Plan een kennismakingsgesprek

Tips voor een goede sollicitatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven we jou passende sollicitatietips: van het schrijven van je motivatiebrief tot het voorbereiden op je sollicitatiegesprek. 

Bekijk onze sollicitatietips

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Wil je dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Laat je e-mailadres achter! Wij sturen je dan alle nieuwe vacatures toe op het door jou gekozen moment.

Ik wil op de hoogte blijven van vacatures

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.