Inloggen

Detachering: vaste bezetting zonder risico’s

Heeft u werknemers nodig die voor een langere periode meedraaien met bepaalde projecten? Kies voor detachering! Daarmee profiteert u van de voordelen van vast personeel, maar u loopt geen risico. En het fijne is: Meta Carrière neemt alle administratieve rompslomp uit handen.

Wat is detachering?

Detachering betekent dat een werknemer bij Meta Carrière in dienst is in plaats van bij u. Wij zorgen dus voor het arbeidscontract, de financiën en andere administratie. Een gedetacheerde werknemer ‘leent’ u als het ware voor een bepaalde tijd. Wij sluiten een contract met u af waarin staat voor welke periode de medewerker bij u werkt. Wilt u het contract na deze periode verlengen? Dat kan ook! U bepaalt en zit niet vast een lange contracten.

Wij zorgen voor de juiste kandidaat

Behalve de administratie en financiën nemen we ook de zoektocht naar een geschikte kandidaat op ons. Vooraf gaan we met u in gesprek over uw wensen en behoeftes. Daarna selecteren we de juiste kandidaat en stellen deze aan u voor. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar. Zo kunt u zich gewoon bezig blijven houden met uw dagelijkse werkzaamheden.

Wat zijn de voordelen van detachering?

Detachering bij Meta Carrière levert u veel voordelen op, zoals deze:

✔ U heeft de zekerheid van een vaste bezetting

✔ Flexibele arbeid: u sluit altijd een tijdelijk contract af en beslist zelf of u dit verlengt

✔ U heeft betrokken en goed opgeleide medewerkers

✔ U heeft snel extra capaciteit bij nieuwe projecten of ontwikkelingen

✔ Geen vaste contracten, u loopt dus geen risico

✔ Geen gedoe met administratie, zoals arbeidsvoorwaarden en salarissen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u interesse in werken met gedetacheerd personeel? Als detacheringsbureau in Den Haag helpen we u graag verder. We plannen een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en behoeftes bespreken. Natuurlijk houden we ook rekening met uw financiële wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit is Start Carriere

Yosef Shahkaman

Neem contact op voor vragen!

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.