Inloggen

Contracting

Naar wens kan Meta Carrière ook contracting voor uw bedrijf regelen. Deze vorm van dienstverlening bieden wij aan organisaties die deze vorm van overeenkomst met ons aan willen gaan. Wij vertellen aan u hier op deze pagina meer over.

Wat houdt contracting precies in?

Contracting is een legitieme vorm van dienstverlening op de arbeidsmarkt. Hierbij zijn wij als contractor verantwoordelijk voor een onderdeel van de productie voor uw bedrijf. Bij bepaalde bedrijfsprocessen kan het in uw voordeel zijn om een deel van de productie of bepaalde productieprocessen aan ons uit te besteden. Vooral als uw bedrijf zich zo veel mogelijk wil concentreren op uw kernprocessen. Op deze manier kunnen wij oplossingen bieden voor de noodzakelijke flexibiliteit.

Waarom contracting?

Contracting gebeurt op basis van een opdracht overeenkomst of aanneming van bepaalde werkzaamheden of uitbestede werkprocessen. Hierbij houdt Meta Carrière de leiding en toezicht over de uitvoering van deze werkzaamheden. Wij gaan hierbij niet alleen over het werven en selecteren of uitzenden van geschikt personeel, maar wij verplichten ons ook tot het behalen van goede resultaten. In bepaalde gevallen kan dit voor uw bedrijf veel voordelen opleveren. Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

De voordelen van Contracting

Contracting heeft voor uw bedrijf een aantal voordelen:

✔ De verantwoordelijkheid over bepaalde processen uit kunnen besteden

✔ U wordt ontzorgd en kunt zich concentreren op andere zaken

✔ De leiding en toezicht op medewerkers wordt door ons gedaan

✔ Voor diverse sectoren en activiteiten mogelijk

✔ Uitbesteden van tijdrovende werkprocessen

✔ Over meer flexibiliteit en arbeidscapaciteit kunnen beschikken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zoekt u een vaste partner voor de werving en selectie van uw personeel? Meta Carrière helpt u graag! Met een uitzendkracht, In House Service of met Outsourcing bijvoorbeeld. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Meta Carriere gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.